Musicalnieuws.nl

De cast van "Jan Van Dyke - De Show van m'n Leven" beleeft z’n generale week samen met de Lou Roman Band

Op 27 mei gaat de feestelijke show JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN eindelijk in première. Internationale komiek Jan Van Dyke laat zich omringen door een topteam van artiesten met Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Jans favoriete zangeres Sofie, live begeleid door de Lou Roman Band. Tijdens deze generale week komt alles samen: cast, orkest, decor, licht, geluid, pruikenwerk en véél kostuums.

De finishing touch wordt gelegd door alle departementen om het publiek een show van topkwaliteit te bieden zoals Jan dat verdient. JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN is te zien vanaf vrijdag 27 mei tot en met zondag 12 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
   
  JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN Jan, die internationale successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs en ‘Sporting Club Monte Carlo’, nodigt u deze keer uit in ‘Theater Elckerlyc’ in Antwerpen voor deze unieke jubileumshow. Hij laat zich van z’n meest uitbundige kant zien in hilarische sketches en spectaculaire visuele acts, en zingt liedjes, begeleid door de Lou Roman band, waarmee hij iedereen zal ontroeren en meenemen in een terugblik op zijn carrière. Samen met Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy, Goele De Raedt en zijn favoriete zangeres Sofie maakt Jan er een feestelijke show van. Bekende typetjes en onovertroffen sketches zoals ‘Tommeke’ en de ‘Mexico-act’ kunnen en zullen niet ontbreken in deze jubileumshow. En wie weet is de befaamde strandstoel er ook weer bij… Voel u van harte welkom bij Jan Van Dyke, die u uitnodigt voor “de show van z’n leven”!
 

      PRAKTISCHE INFO - JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN Met Jan Van Dyke, Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Sofie en de Lou Roman Band Coaching: Dirk Van Vooren Choreografie: Ingrid Coppieters Van vrijdag 27 mei 2022 t/m zondag 12 juni 2022 Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025