Musicalnieuws.nl

De Brug MusicalTheater scoort hoog met de reprise van Ordinary Days

In de gezellige Doelenzaal in Amsterdam ging de reprise van Ordinary Days op dinsdag 12 april in première en MusicalNieuws was erbij

Het is alweer bijna een jaar geleden dat MusicalNieuws van de 2e productie van De Brug Musicaltheater mocht genieten, maar gelukkig is er een reprise voor iedereen die de show nog niet heeft gezien en voor degene die er geen genoeg van kan krijgen.

Het verhaal van Ordinary Days volgt vier personages, Claire (Julia Berendse), Jason (Maarten Smeele), Warren (Wesley de Ridder) en Deb (Patricia van Haastrecht) in New York City die alle vier worstelen met hun eigen leven en wat ze verder willen.
Deze doorgecomponeerde musical van Adam Gwon bevat een groot aantal pakkende nummers en het laatste nummer van Claire, gespeeld door Julia Berendse, is niet alleen het meest emotionele nummer, maar werd ook zó prachtig vertolkt dat de tranen in onze ogen stonden.

Ook van de andere drie hebben wij genoten, want deze productie kent geen zwakke schakels. Patrica van Haastrecht als Deb bijvoorbeeld heeft heerlijke komische scènes, maar zij is ook vocaal ongelofelijk sterk. Van Wesley de Ridder weten wij ook uit andere producties dat hij het publiek heel makkelijk om z’n vinger windt; hij heeft hoog “schattigheidsgehalte” en weet dat heerlijk te gebruiken.
Tenslotte weet nieuweling Maarten Smeele naadloos aan te sluiten bij het hoge niveau van de andere drie.

Mis deze productie niet! Hij speelt nog maar 4 keer (vanavond vrijdag 15 april, zondagavond 17, maandagavond 18 en dinsdagavond 19 april 2016.

De Brug Musicaltheater heeft zich een stichting opgericht die een brug wilt slaan van de jonge professionals naar het publiek, door het brengen van kwalitatief hoge musicaltheater producties.

Helaas gaat het financieel niet goed in de theaterwereld en er worden regelmatig kleine theaters gedwongen om hun deuren te sluiten.
Nu is De Brug MusicalTheater op zoek naar sponsoren, die het jonge talent willen steunen door “vriend” te worden. Vrienden worden kan vanaf 50 euro per jaar en daarvoor krijgt u niet alleen een kleine attentie als dank, maar mag ook aanwezig zijn bij de exclusieve vrienden avond, die één maal per jaar georganiseerd zullen worden.

Steun dit geweldige initiatief en maak minimaal 50 euro over op NL38INGB0006891574 tnv Stg. De Brug Musicaltheater en ga zeker ook deze productie zien voordat het te laat is!