Musicalnieuws.nl

De BLITS keert terug in het nieuwe seizoen!

Na succesvolle voorstellingen in het huidige seizoen, komt de gloednieuwe musical De BLITS terug het nieuwe seizoen 2023/2024! De geheel eigen musical gaat zijn tweede seizoen in en daarvoor is Musical 2.0 weer op zoek naar een cast bestaande uit kinderen van 9 t/m 13 jaar oud. Meld je nu aan!

Verhaal
Heb jij ‘m al!? Wat? De BLITS natuurlijk! Alle kinderen op school zijn helemaal in de ban van deze gloednieuwe app. Alleen Maartje niet, zij duikt liever in een spannend boek. Net als Juf Sarah, die grote moeite heeft om bij te blijven in de digitale wereld waarin alles draait om hashtags, likes, comments en views.

Als er gedurende de dag steeds meer kinderen verdwijnen, gaan zij samen op onderzoek uit. Waar zijn de kinderen gebleven? Heeft de app er soms iets mee te maken? En wat is toch het probleem van de altijd boze buurman?

#eennieuwemusical
De BLITS is een volledig eigen musical van Musical 2.0 en is geschreven door Mark van Haasteren, Terence van der Loo en Mieke Overwijn. De muziek is in handen van componist Aron Bruisten. De eerste uitvoeringen in 2023 stonden onder leiding van Terence van der Loo (regie), Mieke Overwijn (choreografie) en Pien van Gerven (vocal coach).

De repetities voor De BLITS starten op zondag 24 september en vinden iedere zondag plaats in Amsterdam (09.30 – 11.00 uur), met uitzondering van de schoolvakanties. Meer informatie op www.musical.nl/deblits.

 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025