Musicalnieuws.nl

De AJTS geeft theater-proeflessen op 7 september voor kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar

Theaterlessen brengen jongeren veel. Zo worden zij er empathischer door, maken ze gemakkelijker vrienden én leren ze beter samenwerken. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Best slim dus, zo’n theatercursus. En laat De Amsterdamse Jeugdtheaterschool nou weer leuke proeflessen hebben, waar je kunt kijken of het iets voor je is. Op 7 september op de Pieter de Hoochstraat 59, voor kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar

Over de AJTS De Amsterdamse Jeugdtheaterschool is de toneelschool voor jongeren waar persoonlijke aandacht, leskwaliteit & spelplezier voorop staan. Onze ervaren en vakbekwame docenten bereiden de leerlingen met plezier voor op het kunstenaarschap, met een breed aanbod aan lessen en kleine klassen met aandacht voor iedereen.
Voor jongeren die nog geen ervaring hebben met theater maken én voor hen die juist verdieping zoeken.

Tijd & plaats Een reeks theaterlessen duurt 12 of 24 weken, op één van de zes leslocaties in Amsterdam-Oost, Westerpark, Nieuw-West, de Pijp en het centrum.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor kinderen met minder financiële mogelijkheden. Zo kost een serie van 12 lessen voor kinderen met een stadspas slechts € 10!

Meer informatie
Lees meer over de start- en verdiepingslessen van de AJTS op ajts.nl. Hier vind je ook het inschrijfformulier waarmee je je kunt aanmelden voor een proefles, op 7 september op de Pieter de Hoochstraat 59