Musicalnieuws.nl

DAPA's derde- en vierdejaars met Happily ever After en Tricago

28 en 29 juni was het aan de derde- en vierdejaars studenten van DAPA om de week van de final presentations af te sluiten met twee voostellingen: Happily ever After en Tricago.

Happily ever After laat zich in het Nederlands natuurlijk het best vertalen als Lang en Gelukkig: de succesvolle productie van het Ro Theater uit 2007/2008. Het werd de tweede keer deze week dat we het verhaal van Assepoester te zien kregen, zij het nu in een dolkomisch jasje, dat de derdejaars studenten als gegoten zat. Met slechts 7 spelers (aangevuld met gastspeler Ferry Hogeboom) en ontelbare haastverkledingen wisten zij een prima voorstelling af te leveren met de juiste dosis humor en komedie.
 
Happily ever After werd gespeeld door Bram Louts, Chelsea Soares, Davinia Hitipeuw, Julia Berger, Kelly Alblas, Spehanie Bisschops en Sylvana Oosterhoff.
 
Als laatste mochten de vierdejaars studenten hun eindvoorstelling spelen: een korte versie van de musical Chicago, waarin de drie studenten (Loek Meijer, Rozemarijn van der Kaaij en Zahide Gray) ondersteuning kregen van Noël van Kleef. Een heerlijke voorstelling tot besluit met uitstekende dans, prima zang en goed acteerwerk. Een uitstekend einde van een mooie week, waarin de studenten hun visitekaartje afgaven.
 

 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025