Musicalnieuws.nl

Dans, Hiphop en Drag tijdens What ISH Identity?

SUPERBALL, rapper en zangeres S10, Cinematic DJ Irie en The Amazing Agency en vele anderen blazen op zaterdag 13 april het dak eraf tijdens What ISH Identity? In het Compagnietheater komen kunstenaars, theatermakers, muzikanten, drag queens en andere creatieve geesten samen om identiteit te bevragen in een eenmalig xtravaganza: Wie ben ik? Waaruit besta ik? Hoe druk ik mezelf uit? En als anderen naar me kijken, wat zien ze dan en wat trek ik me daar van aan?

Identiteit is een hot topic. Of het nou komt door polarisatie in de maatschappij, de invloed van social media en selfbranding, of het doorbreken van genderhokjes, het credo lijkt: hoe sterker je identiteit hoe beter. Daarom zijn we ons hele leven op zoek naar onszelf. Maar hoe ben je de echtste versie van jezelf?

What ISH Identity? is de derde en laatste editie van een serie events van ISH in het Compagnietheater over thema’s die de stad bezighoudt. Creatief, inspirerend en soms provocerend; Compagnietheater verandert in een eclectisch indoor nachtfestival met een collectief individuen dat zich laat inspireren door de stad, maar niet kan kiezen en alles door elkaar blendt.

What ISH Identity? vindt plaats op zaterdag 13 april in het Compagnietheater.

Bekijk het programma op www.compagnietheater.nl