Musicalnieuws.nl

Dé JeugdTheaterSchool HLMRMEER gaat naar VOORDEKUNST Help ons (P)lassen

De Jongeren productiegroep van de JeugdTheaterSchool HLMRMEER is een campagne gestart bij Voordekunst. Ze willen zo geld inzamelen voor de bouw van hun decor. Dit jaar presenteren zij ‘Urinetown’ op 12 en 13 juli in Schouwburg de Meerse. Voor de bouw van het decor hebben ze een grote steiger nodig die gehuurd moet worden. Helaas is daar binnen het budget geen ruimte voor.

Nu hebben de jongeren op verschillende manier hun mouwen opgestroopt om geld te besparen en zichzelf te promoten. Zo proberen ze de kostuums zelf te regelen en te maken, maken ze PR filmpjes, houden een instagramaccount bij en ook het decor wordt door hen gedeeltelijk zelf gebouwd. Er worden bouwmaterialen overal vandaan gehaald en ze hebben actief gezocht naar sponsoren. Ondanks al hun inspanningen hebben ze nu uw hulp nodig om het laatste financiële gat te dichten. Elke bijdrage is welkom. Voor u misschien een klein gebaar, voor hen een stap dichter bij een fantastisch decor! Help de jongeren en doneer.

Hoe kan ik doneren? Ga naar: www.voordekunst.nl Zoek op: “help ons (P)lassen” of klik hier 

Dé Jeugdtheaterschool HLMRMEER presenteert ‘Urinetown’ op 12 en 13 juli in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Verhaal ‘
Urinetown’ is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het zit boordevol satirische humor en is een knipoog naar beroemde musicals als ‘Les Misérables’ en ‘West Side Story’. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak.

Regie: Dennis ten Vergert
Choreografie: Neil Dolan
Muzikale leiding: Lidwien Meeùs

We nodigen u van harte uit om te komen kijken naar het eindresultaat op 12 en 13 juli in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Kaarten zijn te koop via WWW.DEMEERSE.NL

Producties Musical 2.0 - 2024/2025