Musicalnieuws.nl

Concert Pia Douwes uitverkocht! Tweede concert toegevoegd

Het gisteren aangekondigde exclusieve en intieme huiskamerconcert ‘An Intimate Evening with Pia Douwes” op 19 december 2017 om 21.00 uur in Hotel Seven One Seven in Amsterdam was binnen een paar uur uitverkocht. Daarom is er besloten een tweede concert toe te voegen, op dinsdag 19 december 2017 om 17.30 uur. Ook voor dit tweede concert zijn slechts 45 kaarten beschikbaar.

Pia Douwes kijkt erg uit naar dit tweede concert. “Ik had nooit verwacht dat ‘An Intimate Evening with Pia Douwes’ zo snel zou zijn uitverkocht. Ik begrijp dat er zelfs speciaal mensen uit het buitenland voor komen. Wat een grote eer! Eind november komt mijn CD After All This Time uit en ik verheug me er op een aantal van de nummers die op de CD staan te kunnen zingen in een intieme kerstsfeer. Hotel Seven One Seven is zo’n andere locatie dan een theater dat ik tussen de nummers door ook een aantal verhalen zal vertellen over de bijzondere gebeurtenissen uit mijn carrière. Bovendien kunnen mensen van de gelegenheid gebruik maken om hun vragen aan mij te stellen. En wie weet zing ik ook nog wel een kerstklassieker.”

An Intimate Evening With Pia Douwes, met Bernd van den Bos aan de piano, vindt plaats in Hotel Seven One Seven dat is gevestigd in een historisch pand in de 17e eeuwse grachtengordel van Amsterdam. Het pad aan de Prinsengracht werd jarenlang bewoond door een welgestelde suikerhandelaar. Op 8 mei 1997 opende het Hotel Seven One Seven haar deuren voor de eerste gasten en is trotse winnaar van de titel 'Gault Millau Hotel of the Year 2017’.

Na afloop van het concert is de nieuwe, door Pia Douwes gesigneerde, CD After All This Time te koop, alsmede haar fotoboek Augen.Blicke aus dem Barock.
Kaarten voor het intieme huiskamerconcertje An Intimate Evening With Pia Douwes kosten € 59,50, inclusief een hapje en een drankje, en zijn vanaf nu verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar info@717hotel.nl

www.piadouwes.com

Producties Musical 2.0 - 2024/2025