Musicalnieuws.nl

Charly Luske viert het 25-jarig jubileum van Robbie Williams in de theaters

Robbie Williams is hot! Aanstaande vrijdag komt ter ere van zijn 25-jarig bestaan als solo-artiest het nu al veelbesproken jubileumalbum XXV uit. Maar niet alleen op de radio is Robbie de komende periode weer volop te horen, ook in het theater ontbreekt zijn muziek niet. Charly Luske toert, samen met zijn zevenkoppige band, van 30 september tot en met 3 december namelijk langs de Nederlandse theaters met de reprise van Story of Robbie Williams.

Story of Robbie Williams is de opvolger van de succesvolle tour Story of George Michael, waarmee Charly Luske twee jaar lang langs de theaters toerde. Een door hem zelf geproduceerde voorstelling, die vorig seizoen eindelijk zijn langverwachte vervolg heeft gekregen. Samen met zijn band gaat Charly ook dit seizoen alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Robbie laten zien. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. Hits als Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en Angels komen stuk voor stuk voorbij. Het belooft een flitsende show te worden. Geen tribute, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt “the naked truth and bloody great music!”.

Story of Robbie Williams is vanaf 30 september tot en met 3 december 2022 te zien in de Nederlandse theaters. Voor kaarten en speeldata, zie www.charlyluske.nl.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025