Musicalnieuws.nl

Charly Luske gaat theaters in met ode aan zijn idool George Michael

Samen met zijn zevenkoppige band onder leiding van Nick Bult, met onder andere bassiste Phaedra Kwant – Michaels grootste fan -, gaat Charly Luske vanaf 28 september het theater in met zijn voorstelling The Story of George Michael.

Aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd, zet Luske het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteen.

Charly Luske vertelt samen met de muzikanten en vocalisten over het verhaal, de tragiek, de humor en vooral de muziek uit het leven van George Michael. Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. The Story of George Michael is de eerste voorstelling die Luske produceert.

Op 6 oktober gaat de voorstelling in première in Theater de Veste in Delft. Woensdag 29 augustus geven de muzikanten al een preview in De Bajes in Amsterdam. Een bijzondere avond, want George Michaels fanclub gaat de voorstelling beoordelen. Luske heeft lang uitgekeken naar de start van de tour: ‘’Deze preview geeft extra spanning omdat een deel van de fanclub van George Michael komt kijken! Ze schijnen heel kritisch te zijn dus ik hoop dat ze niet halverwege weglopen. Maar I gotta have faith.‘’

The Story of George Michael is vanaf 28 september t/m 22 november te zien in de Nederlandse theaters.
Voor kaarten en speeldata zie: www.charlyluske.nl
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025