Musicalnieuws.nl

Celinde Schoenmaker voor masterclass naar Nederland

Sinds haar afstuderen behoort Celinde tot de absolute top van de internationale musicalwereld. Ze speelde in Londen in o.a. 'Christine' in 'The Phantom of the Opera' en 'Fantine' in 'Les Miserables'. Een enkele keer is ze in Nederland te zien in het theater. Komende zomer zal ze naar Nederland komen om een masterclass te geven.

De masterclass zal plaatsvinden tijdens MusicalCamp en MusicalSummerAcademy. Twee weken workshops voor verschillende leeftijdsgroepen waarin de deelnemers les krijgen van de top uit het theatervak. Zowel voor amateurs als studenten aan conservatoria. 

Ze maakte het nieuws zelf openbaar via onderstaand YouTube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=kQcZryqQBdY

"Het is heel bijzonder een mega ster als Celinde naar Nederland te krijgen" vertelt Marc Ramaekers, eigenaar van het bedrijf achter MusicalCamp en MusicalSummerAcademy. "Dat ze een ster van formaat is, maakt haar een veel gevraagde actrice met een drukke agenda. We zijn dan ook heel blij Celinde weer in ons team te mogen verwelkomen". 
In 2016 gaf ze ook les tijdens MusicalCamp. "Door haar masterclass in 2016 weten wij dat ze naast een fantastisch actrice, een geweldig goede docent is met oog voor detail. Dat is precies de balans die voor ons zo belangrijk is; ervaring in het theater en het talent om je kennis over te brengen". 


Tijdens haar vorige bijdrage aan MusicalCamp gaf ze les aan Robin Reitsma. Ze stimuleerde hem om van zijn hobby zijn vak te maken. Robin was te zien in Soldaat van Oranje als 'Anton' en is momenteel te zien als 'Strat' in Bat out of Hell in Duitsland. De stimulatie van Celinde heeft hem geholpen zijn dromen waar te maken. 

Meer informatie?
Kijk op www.musicalcamp.nl of www.musicalsummeracademy.nl