Musicalnieuws.nl

Cavalluna komt terug naar het Sportpaleis met ‘Legend of the Desert’

Op zaterdag 29 februari & zondag 1 maart 2020 in Antwerpen. Van de makers van 'Companions of Light' en 'World of Fantasy'

Achter CAVALLUNA schuilt alles wat sinds 2003 meer dan 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft ontroerd en geboeid. Reeds met 'Companions of Light' en 'CAVALLUNA – World of Fantasy' overtuigde creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht met beelden van een prachtige show, een grandioze vertolking en een onmiskenbare soundtrack. 
 
Met de nieuwe show “CAVALLUNA – Legend of the Dessert” wil de Emmy-genomineerde componist de eerdere successen een geslaagd vervolg geven en het spektakel met demooiste paardenrassen van Europa in een compleet nieuwe dimensie laten stralen. De droomachtige scènes gaan vergezeld van adembenemende showelementen waarin mens en dier in totale harmonie met elkaar samenwerken en de fantastische geschiedenis tot leven brengen. Of het nu om gewaagd stuntrijden gaat, elegante dressuur of betoverende vrijheid. De populaire sterren – onder wie voor het eerst de paardentrainer Kenzie Dysli – zullen jarenlange fans net zo goed dolenthousiast maken, als bezoekers die de show voor het eerst zien.
 
Bereidt u zich voor op 'Legend of the Desert' 
 
De nieuwe show met de titel “CAVALLUNA – Legend of the Dessert” neemt u mee op een adembenemende reis! Het mystieke verhaal van de show draai om de prinses van een stam uit de woestijn, die een onvoorstelbare opdracht krijgt. Ze moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te behoeden voor een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is?

“CAVALLUNA – Legend of the Dessert” zal met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek de toeschouwers in heel Europa in haar ban brengen. 

Zaterdag 29 februari 2020 - 15u & 20u
Zondag 1 maart 2020 - 15u
Sportpaleis Antwerpen
Info & tickets: www.sportpaleis.be