Musicalnieuws.nl

castvoorstelling "Stuk Ongeluk" loopt in het honderd, of net niet...

Regisseur Stany Crets stuurde cast "Stuk Ongeluk" zogezegd op inlevingsstage op een kasteeldomein. Daar kwam niet veel van in huis

Sinds vorige week repeteert regisseur Stany Crets met acteurs de acteurs van "Stuk Ongeluk". Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder. Producent THEATERTAINMENT bereidt met deze titel een spraakmakende komedie voor in opdracht van het theatergezelschap De Komedie Compagnie. Natuurlijk had regisseur Stany Crets iets bijzonders in petto bij aanvang van de repetities. De hele cast stuurt hij zogezegd op inlevingsstage naar Domein Hof Ter Linden, een neoclassicistisch kasteel uit de 18de eeuw. Wat volgde ter plekke was een ochtend waarin niets was wat het leek en waarbij het bijhorende persmoment zwaar in het honderd liep, door een in scène gezette brand en gewonde acteurs... Gelukkig kwam alles toch nog goed en ging het vooral over de beleving van een stuk waarin alles mis gaat dat kan misgaan. De feestelijke première van "Stuk Ongeluk", de adaptatie van het succesvolle "The play that goes wrong", is op 22 april in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
 
DE KOMEDIE COMPAGNIE PRESENTEERT “STUK ONGELUK”.
Eind maart en april 2018 regisseert Stany Crets de Vlaamse versie van de Britse comedy “The play that goes wrong”. Deze voorstelling ging onlangs nog in première op Broadway. De Nederlander Owen Shumacher staat in voor de vertaling. "The Play That Goes Wrong" is al jaren een overweldigend succes in Londen. Het stuk, waarin niets is wat het lijkt, is een snel gemonteerde, fysieke komedie met perfect getimede bloopers en een gigantische schat aan grappen. Regisseur Stany Crets is bijzonder fier op zijn “dreamteam” voor dit heerlijk, absurde stuk waarin alles dat kan mislopen, mis gaat: Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder.


"STUK ONGELUK" - FAWLTY TOWERS MEETS LAUREL & HARDY.
De Komedie Compagnie bewerkte "The Play", waarin een bende toneelamateurs, onder leiding van een duivel-doet-al regisseur, een thriller speelt waarbij werkelijk alles verkeerd gaat. Het stuk gaat alle kanten op behalve de goede en het decor overleeft de voorstelling niet. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus! De kans zit er dus dik in dat je na afloop naar spoed moet om de breuk te behandelen die je jezelf hebt gelachen... 


PRAKTISCHE INFORMATIE "STUK ONGELUK"
"STUK ONGELUK"  vanaf 20 april 2018 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Een productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie.
Auteurs: Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields
Tekstvertaling: Owen Shumacher 
Regie: Stany Crets
Met: Sven De Ridder, Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, en Dirk Van Vooren.
Feestelijke voorstelling pers en genodigden op 22 april 2018.

Tickets, info en speelkalender: www.elckerlyc.be - 070 691 002 (max. 0,30 euro:min) 
 

 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025