Musicalnieuws.nl

Cast The Sound of Music neemt intrek in het theater en krijgt eerste glimp van het decor te zien

Op dinsdag 22 juni kwam de cast van The Sound of Music voor de eerste keer met de castbus aan in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Regisseur Carline Brouwer vertelde enthousiast hoe blij iedereen is om weer in het theater aanwezig te zijn en dat straalde ook iedereen uit!
Tevens introduceerde zij het eerste nieuwe decor waarbij in deze versie niet alleen grote decorstukken worden gebruikt maar ook wordt er gebruik gemaakt van de ledschermen die zich in het theater bevinden. Dit geeft een mooie toevoeging aan het geheel.

Kijk HIER voor ons fotoverslag

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Deze nieuwe versie gaat op 1 juli van start en beleeft zijn premiére op 9 juli 2021 in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Na de speelperiode in Scheveningen zal de show op tour gaan door het hele land.

Kijk HIER voor ons fotoverslag