Musicalnieuws.nl

Cast Azzek nog zou trouwen met de Stranger op de boerentram door de stad

Acteurs Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys en Ann De Winne namen vanmorgen de legendarische boerentram op de Groenplaats te Antwerpen en mochten onderweg die andere levende legendes laten opstappen: De Strangers.

Voor de derde keer op rij pakt producent Het Achterland uit met een warme, liefdevolle muzikale voorstelling, nl. Azzek Nog Zou Trouwen. Na Viva Minerva en Café Beveren  staan de liedjes van Antwerpse levende legendes De Strangers centraal in Azzek Nog Zou Trouwen, een heerlijke verhaal over liefde, over het leven en over Antwerpen. Met veel liedjes en begeleid door een live-combo. De première is op 23 december. Azzek Nog Zou Trouwen is te zien tot 7 januari 2018 in de Rode Zaal Van het Fakkeltheater.

AZZEK NOG ZOU TROUWEN, ne plezante show met liekes van De Strangers.
Van in 2002 is het alweer geleden dat De Strangers beslisten – na een carrière van vijftig jaar! – om er mee te stoppen. Maar nog steeds zit dat hele repertoire in ons collectief geheugen, Bij de Rijkswacht, Schele Vanderlinden, Antwaarpe, … Die onvergetelijke muziek van De Strangers én hun grote liefde voor ’t Stad waren dan ook een heel volle inspiratiebron voor het maken van deze voorstelling, een verhaal over liefde, over het leven, over Antwerpen …en met natuurlijk tientallen liedjes van De Strangers! Bovendien vieren we in 2017 ook 65 jaar De Strangers, en daar past ‘ne plezante show met liekes’ natuurlijk helemaal bij! 
 
PRAKTISCHE INFO - AZZEK NOG ZOU TROUWEN
AZZEK NOG ZOU TROUWEN  is een productie van vzw Het Achterland

www.hetachterland.be
 
Van: vzw Het Achterland
Auteur: Louis Welters en Luc Verbeeck
Componist: muziek van De Strangers
Regie: Sam Verhoeven
Cast: Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys, Ann De Winne
Muzikanten: Steven Mintjens, Dany De Coninck, Marc Stoffelen

"SNIEK PREVJOEW" (try out) voor genodigde pers en prominenten op 21 december om 20u30 in Rode Zaal van het Fakkeltheater .
Feestelijke première op 23 december 2017.
Deze voorstelling speelt tot en met 7 januari 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

TICKETS
Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be  
of telefonisch op 070/246 036.
Tickets: € 27,00 (inclusief € 2 reserveringskost)
VIP: € 37 (inclusief € 2 reserveringskost)