Musicalnieuws.nl

Caroline Maes, Karin Jacobs, Anne Mie Gils en Lulu Aertgeerts repeteren voor de vriendinnenkomedie VAPEURS 4 - OP SAFARI

Het zijn drukke tijden bij Backstage Producties. De Winterrevue - An Evening with The Sixpack schittert nog één week in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Ondertussen wordt er volop gerepeteerd in het hoofdkwartier van het productiehuis in Puurs door Caroline Maes, Karin Jacobs, Lulu Aertgeerts en Anne Mie Gils voor de komedie VAPEURS 4 - OP SAFARI.

VAPEURS 4 - OP SAFARI is vanaf 26 januari 2023 voor de eerste keer te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De eerste drie edities van het theaterstuk "Vapeurs" waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Glamping en een heuse safaritocht ondanks die vervelende vapeurs... De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Niemand minder dan Dirk Van Vooren is spelcoach van dienst.

Dirk is alvast tevreden over de gang van zaken: "Onze Flying Vapeurs zitten helemaal op schema. Na enkele zangrepetities met Sam Verhoeven, zijn ze in de scènes gevlogen samen met Martin Michel. Het plezier spat er vanaf. Deze voorstelling is een échte aanrader, dat voorspel ik nu al. We blijven nog twee weken in Puurs en dan verhuizen we naar Theater Elckerlyc in Antwerpen om de laatste hand te leggen aan deze zalige vriendinnenkomedie."

Producties Musical 2.0 - 2024/2025