Musicalnieuws.nl

Cabarettrio Niet Schieten! viert 25 jaar jubileum

Het cabarettrio Niet Schieten! viert dit jaar hun 25 - jarige jubileum. Speciaal voor dit jubileum komt het trio terug met een jubileumvoorstelling in de oorspronkelijke bezetting.

Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Op 21 november gaat de voorstelling in Hoofddorp in première. 

25 Jaar geleden won Niet Schieten! bij Cameretten de jury- en de publieksprijs. Dat was de aftrap van een groots avontuur voor Arend Edel, Erik Jobben en Maarten Hennis. Na dertien programma’s stopte Erik om een burn-out te voorkomen. Maarten en Arend gingen door en maakten samen nog twee programma’s als duo. Daarna zochten ze een samenwerking met Esmée van Kampen waar ze afgelopen jaar de voorstelling “Tijd voor een Trio” mee maakten. Al die tijd bleef Erik onderdeel van het creatieve maakproces.

In deze nieuwe voorstelling brengt Niet Schieten! 25 jaar lust en leed. Met hierin een terug- en een vooruitblik, kijken ze kritisch terug op oude teksten.

Niet Schieten! - Lust en Leed is vanaf 28 september t/m 26 mei te zien in het theater.

Speellijst: https://www.ntk.nl/voorstelling/niet-schieten-25-jaar-lust-en-leed
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025