Musicalnieuws.nl

Buddy Vedder komt met nieuwe single: Beat van je Hart

Maak kennis met de funky nieuwe single van multitalent: Buddy Vedder. Vandaag donderdag 14 februari verschijnt zijn tweede single ‘Beat van je Hart’

Hoewel veel mensen Buddy kennen als acteur uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, als presentator van ‘Lang Leve de Muziek Show’ en als winnaar van ‘Dance Dance Dance’, weten weinig mensen dat Buddy’s grote liefde eigenlijk muziek is.
Al vanaf de middelbare school zat Buddy in bandjes samen met onder andere Lucas Hamming.
De ambitieuze zanger heeft de afgelopen twee jaar in samenwerking met Solid Entertainment veel energie gestoken in het componeren van liedjes. Zo schreef hij vele teksten zelf en werkte hij ook samen met Paul Sinha, Roel van Velzen, Lucas Hamming en anderen.
 
Op deze Valentijnsdag maken we nog meer kennis met de veelzijdige muzikaliteit van Buddy. Geschreven samen met Roel van Velzen, bijgestaan door de nummer 1 blazers van Nederland; de Jayhorns, met een Michael Jackson achtige rockende gitaarsolo van Roy Beukers, geproduceerd door top producer Tom Ferro en opgenomen in de Wisseloord Studio’s; is “Beat van je Hart” een swingende top single geworden.
Gelaagd en veelzijdig
“Beat van je Hart”
Buddy: “Ik ben zo trots op deze plaat! Wat begon met een potje tafeltennis bij Roel Van Velzen, mondde uit in een toffe samenwerking waaruit deze, als je het mij vraagt, zeer dansbare track is voortgekomen. Met echte blazers, een catchy baslijn en de combinatie van funky en scheurende gitaren, is de knipoog naar de 80’s snel te herkennen, maar uiteraard met de beats van nu.”
 
Voor de single ‘Beat van je Hart’ is in samenwerking met Fast Forward een swingende dansvideo opgenomen die gelijktijdig gereleased is en hier te bekijken is: https://www.youtube.com/watch?v=aRLOoSXomt8

‘Beat van je Hart’ beluisteren?
Ga naar https://lnk.to/BeatVanJeHart