Musicalnieuws.nl

Buddy Vedder en Marlayne Sahupala laten de zaal dansen van enthousiasme

Of je nou een 90’s kind of een 70’s kind bent. Iedereen kent wel de klassiekers als ‘Beat it’, ‘Purple Rain’ en ‘Hotel California’. Buddy Vedder en Marlayne Sahupala bundelen hun krachten en brengen een muzikale hommage aan vele overleden helden in THE LEGENDS WE’VE LOST.

Buddy Vedder & A Perfect Combination nemen je mee terug naar de jaren ‘70 en ‘80, waar ze de helden eren die ons zijn ontvallen, maar die door hun muziek onsterfelijk zijn geworden. Beleef de grootste hits van overleden ‘Legends’ als George Michael, Prince, Michael Jackson, Glen Frey, Maurice White en Whitney Houston dankzij de swingende live band onder leiding van Danny Sahupala.

Buddy Vedder is als een Duracell konijntje. Heerlijke energie gepaard met een geweldige personality. De jonge hond pakt het publiek in met zijn geweldige stem en heerlijke dansmoves. Marlayne Sahupala is een heerlijke tegenhanger van Buddy. Haar prachtige krachtige stem weet het publiek volledig te boeien. Samen bouwen ze er een heerlijk feestje van. Van begin tot eind hebben zij het publiek in hun hand.

Door Jennifer Hoffmann

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025