Musicalnieuws.nl

BOV maakt de hoge verwachtingen met de Addams Family wederom waar

Stichting BOV maakt al jaren shows van hoge kwaliteit en ook hun laatste productie: The Addams Family is weer Amateur Musical Award waardig.

Na het succes van de voorgaande shows en als laatste de hartverwarmende musical Oliver! speelde Stichting BOV in 2023 de komische Broadway-productie The Addams Family. Een komische musical met de muziek van componist Andrew Lippa.
 
Verhaal
The Addams Family is een musical over de welbekende excentrieke familie Addams. Een familie die houdt van alles dat duister en macaber is en zich niet beseft dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden. Als hun dochter tot ieders verbazing verliefd wordt op een ‘doodnormale’ jongen krijgt hun leven een verrassende wending en wordt de hechte familieband op de proef gesteld…
 
Helaas is de laatste show alweer een tijdje geleden en is niet meer te zien en dat is erg jammer, want ook deze show was er eentje om niet te missen. BOV heeft zoveel talent in huis zodat ze met twee verschillen groepen spelen: cast Paars en cast Groen.
MusicalNieuws zag cast Groen en zag een erg getalenteerde groep, waarbij er een paar echt in positieve manier opvielen. Vooral de komische timing en mimiek van Marcel van As als Fester was een genot om naar te kijken.
Marleen de Witte als Wednesday maakte vooral vocaal indruk, maar ook haar spel was indrukwekkend. Zeker samen met Casper Eggermont als Lucas is er leuke interactie.
Verder hebben we genoten van Rodney den Broeder als Gomez, Esmay Deleij als Morticia, Tim Klumpers als Pugsley, Wieske Huismans als Grootje, Jeroen Hendrickx als Lurch, Koen van Dongen als Maarten en Andrea Dierikx als Annelies.
En het ensemble bestaande uit: Anniek Goorden, Brigit Fasen, Eva Dierikx, Evelien Hoogeveen, Femke van Dijk, Jorina Dua-Verhees, Jorn Huismans, Joyce de Jong-de Kramer, Julia Dierikx, Lise-Lotte Bernaards, Lotte van Terheijden, Mijke Tap-de Kock, Myrthe Langerak, Robbin Punt, Roy Franssen en Yarlijne Verhees-Raaijmakers.

Ook het decor mocht er zijn. Mooi, functioneel en met soms bewegende projecties op de achtergrond

Wij kijken nu al uit naar de volgende productie van Stichting BOV en gaan zeker zorgen dat wij in ieder geval weer in de zaal zitten.

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025