Musicalnieuws.nl

Bossche bollen en Bubbels op de eerste repetitiedag van Liften

In Pand18 in ’s-Hertogenbosch zijn vandaag de repetities begonnen van de door I&L Entertainment geproduceerde komedie ‘Liften’. De dag begon met Bossche Bollen van Jan de Groot en natuurlijk Bubbels. I&L Entertainment was de afgelopen jaren te zien met o.a. Arthur en de strijd om Camelot, Toms Magische Speelgoedwinkel en Zomer Zonder Vrouw

Mariska van Kolck (42nd street, Chicago, Beauty and the Beast), Marleen van der Loo (Mamma Mia, Elisabeth, Aida) en Joke de Kruijf (Phantom of the Opera, Crazy for You, Op hoop van zegen) spelen de hoofdrollen in deze hilarische maar ook ontroerende komedie over schoonheid, vriendschap en het leven.
 
Verpleegster Saskia, Stewardess Karlijn en zangeres Veronique komen vast te zitten in de lift van schoonheidsresort ‘de Beautytoren’. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar en elk hebben ze hun eigen reden om in de lift te stappen. Wachtend op hun redding leren ze elkaar en zichzelf beter kennen. Het zal een avond worden die hun leven voorgoed zal veranderen.
 
Liften is een komedie met nieuwe muziek van componist Bas van den Heuvel (Ziggo Christmas Show, Glennis Grace, Carlo’s TV café) en een script van schrijver en regisseur  Leon van Uden. Ilse Spruijt zal de choreografie verzorgen, Tim van Tooren (Lightworx) creëert het lichtplan en Vorm & Decor is op dit moment bezig met de bouw van het decor.
 
Meer informatie is te vinden op de website van I&L Entertainment. www.il-entertainment.nl
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025