Musicalnieuws.nl

Boost Producties en Beurs van Berlage presenteren Walking-On-Circus

Creatief zijn in tijden van Corona. Boost Producties en Beurs van Berlage doen het. Samen presenteren zij 27 en 28 december Walking-On-Circus, een walk through circus in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Walking-on-Circus is een bewegingstentoonstelling over de groei van individualiteit naar collectiviteit, waar het ego ontwikkeld wordt en uiteindelijk ingezet gaat worden voor de ander. De verkoop van tijdsloten start vandaag via boostproducties.nl.

Walking-On-Circus
Walking-on-Circus komt voort uit de wens van verbinding zoeken en kunst zichtbaar houden in tijden van afstand. We creëren dit door een circus-route te organiseren waarin doorstroom en de 1,5-meter-maatschappij is gegarandeerd. Boost Producties presenteert in de Beurs van Berlage drie toneelbeelden uit eerdere voorstellingen en één voorloper van het toneelbeeld wat in zijn definitieve vorm pas in 2021 wordt gerealiseerd. Alle vier de beelden zijn bewegend en interactief met het publiek en met de artiesten.

Koop een tijdslot voor een ander
In deze tijd moeten we elkaar helpen. Daaruit is het idee ontstaan om bedrijven en organisaties een tijdslot te laten kopen voor maatschappelijke instellingen. Maatschappelijke instellingen volgen met een kleine groep verslaggevers van bijvoorbeeld kinderen, ouderen, vluchtelingen en cliënten de circus-route en interviewen de artiesten namens hun instelling. Het is mogelijk om een maatschappelijke instelling voor te dragen of een keuze te maken uit een lijst met instellingen die de producent beschikbaar stelt. Een tijdslot kost €395,-.

Credits Artistiek team: Lennie Visser, Vincent van den Elshout
Toneelbeelden en kostuumvormgeving: Jelle Engel
Muziekcompositie: Bauke Moerman
Spelers: Bastien Alvarez, Belle Hannah Kok, Carina Klingsell, Carl Courtney, Cecilia Rosso, Dries Vanwalle, Elena Damasio, Fleur Roks, Jilviën Oosterwolde, Jonas Alich, Kamee Frieling, Lisa Chudalla, Liza van Brakel, Manuel Paolini, Melinda Meijs, Moritz Salger, Nynke van Rijn, Raywearth C’art, Saana Tolonen, Sam Verhaeren
Theatertechniek: Job Woudstra
Producent: Boost Producties
Co-producent: Beurs van Berlage