Musicalnieuws.nl

Binnenkort in het Fakkeltheater: 1 spetterende, muzikale show, 2 poppenspelers en 120 marionetten op scène in HITS SHOWTIME.

Op zondag 10 november heeft het Fakkeltheater er een nooit eerder vertoond spektakel te gast in de Rode Zaal, HITS SHOWTIME. Het internationale artiestenduo Marc en Marie-France Fraylich brengen er een spetterende, muzikale show met maar liefst 120 marionetten in de hoofdrol. Aan de hand van de populairste songs uit de geschiedenis van de popmuziek, musicalwereld en de licht klassieke muziek brengen deze poppen indrukwekkende performances en een intrigerende, satirische blik op de showbizz. HITS SHOWTIME is te zien op zondag 10 november om 15 uur en om 20u30 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

HITS SHOWTIME is eigenlijk de apotheose van 50 jaar passie en fascinatie voor poppen en het poppenspel. Bezielers Marc en Marie-France Fraylich uit Brussel creërden zelf de poppen en lieten ze optreden in talloze internationale shows. Elke keer krijgt het publiek, heel transparant, de dualiteit te zien tussen de pop en de poppenspeler. Heel veel van de poppen zijn mini-versies van bekende figuren of artiesten uit de showbizz over de jaren heen. In HITS SHOWTIME krijgt het publiek aan een waanzinnig tempo al deze poppen "live on stage" te zien in een mini-wereld waarin de grootste sterren en meest legendarische songs weer helemaal tot leven gebracht worden. Op deze originele wijze creëert dit wonderduo een droomwereld waarin verwondering en creativiteit leiden tot de ultieme showbeleving op scène, maar dan in een andere, unieke dimensie.
HITS SHOWTIME werd voor het eerste gecreëerd tijdens het theaterfestival "Bruxellons" in 2018 waar de show meteen werd uitgeroepen tot de publiekslieveling. Het brede publiek mag zich verwachten, aan eigenzinnige interpretaties van o.a. "Music", "All that Jazz", "Operatissimo", "That's Broadway" en een heuse "Michael Jackson Story" ...

ZONDAG 10 NOVEMBER - 15 uur en 20u30
Rode Zaal Fakkeltheater - Hoogstraat - Antwerpen

Reserveren:
070 246 036
www.fakkeltheater.be