Musicalnieuws.nl

Bijzondere boodschap van Kelsey Grammer voor Starlight Boulevard

Van 23 tot en met 25 maart a.s. zal Starlight Boulevard uit Utrecht en omstreken als eerste de musical Big Fish in Nederland uitvoeren. Deze musical, gebaseerd op het boek uit 1998 van Daniel Wallace en de gelijknamige film uit 2003 van Tim Burton, gaat over een zoon en zijn vader die, als we zijn eigen verhalen mogen geloven, een buitengewoon leven leidt. Een hartverwarmend en magisch verhaal over familie en liefde met muziek van Andrew Lippa (The Addams Family) en script van John August.

Starlight Boulevard zit nog midden in de voorbereidingen voor de vier voorstellingen in het Fulcotheater in IJsselstein en kreeg onlangs een hart onder de riem gestoken door niemand minder dan Kelsey Grammer en de originele Londense cast van Big Fish. Grammer, voornamelijk bekend als zijn alter ego Frasier maar ook van musicalrollen in o.a. La Cage aux Folles en Finding Neverland maakte eind vorig jaar zijn Londense toneeldebuut in deze musical in de rol van vader Edward Bloom. 

Met nog iets meer dan twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen voor de Nederlandse versie van Big Fish in volle gang. Komend weekend trekken cast en crew zich terug voor een repetitieweekend en inmiddels heeft Starlight Boulevard ook een crowdfunding actie opgestart om van Big Fish een echte magische voorstelling te maken.

De bijzondere boodschap van Kelsey Grammer en de Londense cast van Big Fish kun je vinden op https://www.starlight-boulevard.nl/bigfish/ waar ook meer informatie is te vinden over de kaartverkoop. Meer informatie over de crowdfunding actie kun je vinden op https://www.voordekunst.nl/projecten/6024-big-fish-1

Op onze website kun je binnenkort een sfeerverslag van het komende repetitieweekend vinden.