Musicalnieuws.nl

Bij Stayin’ Alive Disco Fever is het onmogelijk om stil te blijven zitten!

Iedereen kent wel nummers als ‘I Will Survive’, ‘Daddy Cool’, ‘Stayin Alive’, ‘It’s Raining Men’ en ‘Night Fever’. Dit genre vormt de basis van de swingende voorstelling ‘Stayin Alive - Disco Fever’. Een gegarandeerd feest voor jong en oud.

Vanaf het moment dat Martijn Vogel, Nigel Brown, Ferry Doedens, Esmée Dekker, Linda Verstraten en Judith van der Wijst het podium op lopen is het feest. Deze zes top zangers nemen je mee in de wereld van de discomuziek.

De zaal is in het begin wat aarzelend om het feestje al dansend mee te vieren, maar als er eenmaal één persoon gaat staan, gaat gelijk iedereen doen wat ze al vanaf het begin wilde doen… Staan en dansen!!
Het was voor de cast even afwachten hoe de zaal zou reageren, want deze feestelijke voorstelling op 5 mei in theater aan de Schie in Schiedam was de allereerste keer dat er voor publiek gespeeld werd. Daarom was het dubbel spannend voor de cast; zou alles goed gaan en hoe zou het publiek reageren? Maar het ging allemaal goed en het publiek was laaiend enthousiast!

Er werden veel mashup gemaakt van meerdere heerlijke discosongs onder de geweldige muzikale begeleiding onder leiding van Billy Maluw.

De voorstelling deed ons niet alleen terugdenken aan onze jeugd, maar ook moesten wij terugdenken aan de heerlijke muzikale shows van “Jeans”. Alleen maar grote hits worden gebracht, waardoor het publiek ook alles kan meezingen. Dat maakt “Stayin’ Alive Disco Fever” echt een heerlijke feestje wat gevierd moeten worden! Dus kijk HIER voor de speellijst en kom mee dansen en zingen!

Kijk HIER voor ons fotoverslag