Musicalnieuws.nl

Big Fish door Starlight Boulevard: een musical met een boodschap overtuigend gebracht

Je hoeft niet naar Broadway te gaan om een geweldige versie van de musical “ Big Fish” te zien. Op 22 maart was MusicalNieuws aanwezig bij de versie van Starlight Boulevard en zag een amateur versie die professioneel waardig was, grote klasse!

Het artistieke team van Starlight Boulevard heeft goud in handen met een cast die prachtig zingt en ook nog overtuigend acteert. André van Hest, Alan Evans en Hester Schrofer hebben ervoor gezorgd dat alles op zijn plek viel; natuurlijk ook niet onbelangrijk zijn de prachtige kostuums en decors die het geheel afmaakten.

Big Fish vertelt het levensverhaal van Edward Bloom. Een man die, als we zijn eigen verhalen mogen geloven, een buitengewoon leven leidt. Zijn hele leven vertelt hij zijn zoon Will vurig over zijn spectaculaire avonturen vol heksen, reuzen en zeemeerminnen. Maar als Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en zijn vaders gezondheid verslechtert, hoopt hij achter de waarheid te komen. Wie is zijn vader echt? En waarom vertelt hij nooit de waarheid?
Big Fish is een hartverwarmende en magische Broadway-musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. 
 
Michiel Min speelt Edward Bloom op overtuigende wijze, maar ook vocaal is hij erg overtuigend. Zijn jongere versie wordt gespeeld door Gerben Timmermans die eveneens erg geloofwaardig overkomt.
Maar ook de rest van de cast is erg sterk en als geheel maken ze van Big Fish een show die je laat lachen maar ook laat huilen!

Een mooi gebaar van Starlight Boulevard is dat de programmaboekjes gratis zijn, maar er wordt gevraagd een vrijwillige donatie te doen aan KWF Kankerbestrijding.

Door: Yvonne Zwarts

Kijk HIER voor een klein fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor een uitgebreid fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025