Musicalnieuws.nl

Beperkt Houdbaar is onbeperkt grappig!

Buiten kriebelt de lente, het is terrasjes weer voor het eerst dit jaar. Binnen wacht een vrolijk publiek, helemaal in de stemming op wat komen gaat. De 100e voorstelling van Beperkt Houdbaar.

De titel mag slaan op het totaal unieke karakter van elke voorstelling, maar beperkt houdbaar zijn deze twee heren zeker niet. Wat een feest! En dat begint al voor de voorstelling. Krijtjes, Tekenblokken en leuke vragen, en zie… de voorstelling wordt geboren.  Het leuke aan improvisatie theater is dat het kan spelen met verhalen. En die verhalen zijn som gekker dan je kunt verzinnen. In Leiden geldt dat voor  de belevenissen van mevrouw in het casino: 19 Rood. Een cadeautje voor de twee talentvolle makers. Maar je doet ze tekort als je denkt dat ze alleen van zo’n verhaal iets kunnen maken. Wat er ook wordt aangeboden, in de overactieve breinen is plek voor bestaande en verzonnen werkelijkheden die je pijn in je je kaken van het lachen verzorgen.

Andries Tunru en Stefan Hendrikx hebben beide al diverse prijzen gewonnen, onder andere  drie keer het NK Improvisatietheater. Als duo en  muzikaal bijgestaan door Joep Hullegie zijn ze onweerstaanbaar grappig.  Deze mannen wil je op je verjaardag of een ander feest, maar vooral hier en nu in het theater.

Of nou de zon je al vrolijk heeft gemaakt of je bent sip of somber,  spring op je fiets, in de tram, in je auto of de bus en snel naar deze mannen, en kom sowieso herboren weer naar buiten!  Echt te leuk! 

De komende maanden nog te zien in diverse theaters: https://www.wijzijnbeperkthoudbaar.nl/
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025