Musicalnieuws.nl

Benefietconcert Unsound Mind

Op 12 januari 2019 organiseert Unsound Mind met een groep jongeren en jongvolwassenen een benefietconcert voor Stichting MIND. De avond zal gevuld worden met een setlist geheel bestaand uit musicalnummers uit verschillende musicals.

Ze hebben allemaal iets met het goede doel (Stichting MIND) te maken, en bespreken thema's als verdriet, angst, (gebrek aan) zelfvertrouwen, etc. Met dit benefietconcert hopen zij deze thema's (binnen de musicalscene) onder de aandacht te brengen en het taboe op psychologische problemen te doorbreken. Tevens willen zij het publiek een fijne middag/avond bezorgen. Alle nummers worden (waar mogelijk) exact zo opgevoerd als in hun oorspronkelijke musical. Denk hierbij aan kostuums, arrangementen en choreografie/staging. Zo krijgt het publiek als het ware een kijkje in al deze verschillende musicals. 

Unsound Mind is een groep enthousiaste en gepassioneerde amateurs (en semi-professionelen) en zijn erg enthousiast over het eindresultaat dat zeker de moeite waard zal zijn voor musicalfans.

Unsound Mind spelen een shows op zaterdag 12 januari 2019 in Theater 't Lichtruim te Bilthoven om 15.00 en om 19.30

Kijk HIER voor meer informatie en kaarten