Musicalnieuws.nl

Belle en het Beest De Musical op weg naar een Musical Award

Het is bijna zover, het Musical Award Gala staat gepland op 28 april 2022. Dat betekent dat na een aantal spannende stemrondes, eindelijk bekend zal worden wie de beste familiemusical van het jaar wordt en met de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs naar huis gaat. Bij de laatste tussenstand stond Belle en het Beest op kop, maar het zal nog tot het eind toe spannend blijven.

Anders dan bij andere prijzen van de Musical Awards, is er voor de Publieksprijs geen speciale jury samengesteld. Het Nederlandse publiek kan zijn stem uitbrengen op de genomineerde musicals en bepaalt zo welke familiemusical wint.

Na stemronde één werd de top drie bekendgemaakt, welke bestaat uit Belle en het Beest De Musical, Alice in Wonderland en Ernst Bobbie en de rest. Tot en met maandag 25 april is het nog mogelijk om op de drie finalisten te stemmen. Tijdens het Musical Award Gala kan er opnieuw gestemd worden door te bellen of te sms’en, wat maakt dat het tot het eind toe spannend zal blijven. Tijdens de live uitzending op TV zal bekend gemaakt worden wie er met de prijs vandoor gaat.

Het Musical Award Gala wordt live uitgezonden op 28 april om 20.30 uur op NPO 1. Stemmen op Belle en het Beest De Musical is mogelijk via www.leuksteticketspublieksprijs.nl/belle. Alle stemmers maken kans op twee musical tickets naar keuze. Stemmen is nog mogelijk t/m 25 april of tijdens het Musical Award Gala op 28 april.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025