Musicalnieuws.nl

Bella Beer en Ron Brandsteder worden herenigd

Bella Beer verblijft inmiddels al jaren in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. Maar voor De Oase Bar geeft een feestje! wordt zij even vrijgelaten. Op woensdag 16 augustus heeft de directeur van Beeld & Geluid, met grote uitzondering, Bella Beer aan Ron Brandsteder overgedragen. Zodat zij samen met Gerard Cox, Joke Bruijs, Ron Brandsteder en vele andere artiesten vanaf 8 september te zien zal zijn in De Doelen te Rotterdam

De Oase Bar geeft een feestje! Het Gouden Koppel, Gerard Cox en Joke Bruijs beleefden het vorige seizoen grote successen met De Oase Bar. Net zoals het vroeger, was het een komen en gaan van allerlei artiesten, niets is te gek. Uitverkochte zalen genoten vorig jaar avonden lang van de Rotterdamse humor, sfeer, saamhorigheid en uiteraard de livemuziek. Redenen genoeg om de Rotterdamse feestavond terug te laten komen met de naam: De Oase Bar 2017 geeft een feestje! Deze sing-a-long heeft vele spetterende gastoptredens van o.a. Lee Towers, Jacques Herb, Loes Luca, Martin van Waardenberg, Mini & Maxi, Ron Brandsteder én … Bella Beer. De Oase Bar geeft een feestje gaat op 9 september in première in De Doelen en zal daarna tot en met december 2017 tweemaal per maand te zien zijn.

Ron Brandsteder maakt zijn televisiedebuut in de legendarische Showbizzquiz en werd bijgestaan door Bella Beer. De grote lieve beer, destijds gespeeld door Zillah Emanuels, met haar vrolijke ondeugende speelse karakter werd een publiekslieveling. Ron Brandsteder nam zelfs voor haar een liedje op ' Lieve Bella Beer' dat een top 15 hit werd.

De Oase Bar geeft een feestje! is een productie van Gouden Lijn Theater BV van producenten Bastiaan Ragas en Henrike van Engelenburg. Naar een idee van Harry-Jan Bus & Rachèl van Olm, regie Floor Maas, het script is van Dick van den Heuvel. Praktische informatie De Oase Bar geeft een feestje! is vanaf 8 september t/m eind december achtmaal te zien in De Doelen in Rotterdam. Meer informatie, de volledige speellijst en kaarten reserveren kunt u terecht op www.deoasebar.nl en www.dedoelen.nl.