Musicalnieuws.nl

Bekendste hotel van Brabant start met een eigen dinner-show

Vanaf zaterdag 20 april a.s. start het - uit de RTL serie ‘Herrie in de Druiventros’ - bekende hoteliers echtpaar Rob en Janny Zoontjens in hun hotel met een reeks van spraakmakende dinnershows.

Dat maakt het beroemdste hoteliers echtpaar van Nederland bekend aan de vooravond van de jaarlijkse carnaval. Met hun nieuwe Druiventros Dinnershow beloven ze de gasten een onvergetelijke en komische ‘show vol herrie’.

Janny Zoontjens-Mutsaers: “Denk je aan Tilburg, dan denk je aan kermis. Nog altijd kent iedereen de hit-klassieker ‘Vanavond, gaan we naar de kermis in de stad’ van Ronnie Tober en Cisca Peters. Het plezier, de opwinding en het spektakel van de kermis wordt de basis van onze Druiventros Dinnershow. We gaan er oergezellige en Bourgondische avonden van maken met een flinke portie humor en bekende meezingliedjes, en natuurlijk hier en daar een ‘herrie-maker’. Een parade van extravagante, prettig gestoorde en vrolijk uitgedoste kermisklanten gaat zorgen voor een avondvullende show waarover nog lang zal worden nagepraat.”

Het viersterren familiehotel De Druiventros in Berkel-Enschot (nabij Tilburg) kreeg in 2017 landelijke
bekendheid door de RTL serie 'Herrie in de Druiventros'. Wekelijks volgden ruim 900.000 kijkers de
verwikkelingen rondom Rob en Janny met Herman den Blijker en meneer Reimers. In de serie stond ondermeer de verbouwing van de zalen centraal. “De zalen zijn zo prachtig geworden en uitstekend geschikt om er spectaculaire dinnershows te presenteren. Terwijl de gasten genieten van een vier-gangen-dinner zorgen professionals uit de wereld van theater en live entertainment voor een verrassende en komische muziekshow waarin het de gasten aan niets zal ontbreken”, aldus Rob Zoontjens.

De start van De Druiventros Dinnershow wordt op zaterdagavond 20 april 2019 gevierd met een feestelijke première. De kaartverkoop is inmiddels gestart, kijk HIER

Producties Musical 2.0 - 2024/2025