Musicalnieuws.nl

Bastiaan Ragas Lang zal je Leven

Eind september gaat Bastiaan Ragas weer het theater in. Hij viert zijn vijftigste verjaardag met de theatervoorstelling Lang zal je leven en trekt door het land met voorstellingen voor een klein publiek (coronaproof!).

In Lang zal je leven bespreekt Bastiaan de absurditeiten van het leven, mét en voor zijn publiek. Over het vieren van ‘momenten’. Maar: Kerst is helemaal niet op 25 december, de meeste huwelijken halen de eindstreep niet, baby’s krijgen is geen roze wolk en Sinterklaas bestaat niet. Lang zal je leven is een cabaret-theatershow doorspekt met mooie verhalen, aangrijpende anekdotes, slechte grappen en betere liedjes. Hij zingt nieuwe songs, door hemzelf geschreven, maar laat ook enkele nummers uit zijn musicalverleden horen.
 
Daarnaast is onlangs zijn nieuwe single 'Verwarrend Bestaan’ uitgekomen samen met Caroline Dijkhuizen.
Zoals hij het zelf zegt: “Verwarrend bestaan, uit de musical Aida, dat gaat over nu. Geliefden die elkaar niet kunnen of mogen zien, quarantaines, afstand houden. Het lied was al bijzonder krachtig, maar krijgt door de actualiteit een andere invulling, waardoor het voor mij van nog grotere betekenis is.”
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025