Musicalnieuws.nl

Australia's Thunder From Down Under

Van 8 tm 25 maart komt AUSTRALIA’S THUNDER FROM DOWN UNDER met een nieuwe show: Welcome Back World Tour naar Nederland.

De gespierde, goed gebouwde en sexy dansers komen rechtstreeks over uit Las Vegas, waar zij een eigen show hebben, om Nederland met hun vernieuwde show weer in vuur en vlam te zetten.
Sinds de oprichting hebben wereldwijd ruim 18 miljoen vrouwen de hunks zien optreden. Naast hun theater shows zijn ze regelmatig op TV te zien geweest als special guest bij onder andere NBC’s Today Show.
Enkele jaren geleden zijn ze onderscheiden met de titels “Best Adult Attraction” en “Best Male Revue show” in Las Vegas.

Australia’s Thunder from Down Under – Welcome Back World Tour is een verleidelijke, smakelijke en vermakelijke high-energy show die je als vrouw (van jong tot oud) gezien en beleefd moet hebben. De prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en natuurlijk glimmende torso’s maken in deze vernieuwde show de stoutste fantasieën werkelijkheid. Hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen.

Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en zorgt gegarandeerd voor verhitte taferelen, rode wangetjes en rondslingerend textiel…

Australia’s HOTTEST Export product… Ladies sharpen your heels..!!
En… heren zijn welkom!