Musicalnieuws.nl

Audities voor The Addams Family van Musical 2.0

In het nieuwe seizoen 2023/2024 brengt Musical 2.0 de hilarische griezelmusical The Addams Family! Hiervoor is Musical 2.0 op zoek naar castleden van 12 t/m 20 jaar oud. Meld je nu aan voor de audities op zaterdag 20 mei!

Verhaal Wednesday Addams heeft haar hart verloren aan een charmante en slimme jongeman uit een respectabele familie, die nog nooit eerder kennis heeft gemaakt met haar eigenzinnige ouders. Ze vertrouwt haar vader toe en smeekt hem haar moeder niets te vertellen. Nu moet Gomez Addams iets doen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan - een geheim bewaren voor zijn geliefde vrouw Morticia. Alles zal veranderen voor het hele gezin op de noodlottige avond dat ze een diner organiseren voor Wednesday's 'normale' vriendje en zijn ouders.

Audities
Op zaterdag 20 mei 2023 vinden de audities plaats voor The Addams Family jr in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam. Iedereen van 12 t/m 20 jaar oud kan zich hiervoor aanmelden. Aan de audities zijn geen kosten verbonden. Meer informatie over The Addams Family en het inschrijfformulier voor de voor de audities is te vinden op Musical.nl/theaddamsfamily.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025