Musicalnieuws.nl

Audities voor selectieklassen seizoen 2020/2021 vanuit huis

Sinds deze week kunnen leerlingen van 7 t/m 20 jaar zich opgeven voor de selectieklassen van Musical 2.0. Vanwege de strenge maatregelen rondom het coronavirus, doet Musical 2.0 de selectie voor het seizoen 2020/2021 nét even anders. Leerlingen die willen auditeren, kunnen dat gewoon vanuit huis doen!

De selectie geldt voor leerlingen van 7 t/m 20 jaar oud die volgend seizoen aan de slag willen in de productiegroepen of opleidingsklassen. Na inschrijving voor de selectie, ontvangen de auditanten de selectieopdracht per mail. De opdracht bestaat uit een zang-, dans- en spel-element en daagt de leerling uit binnen de drie musicaldisicplines.

Kweekvijver voor nieuw musicaltalent
Nieuw dit seizoen is de productiegroep 9 t/m 14 jaar. Deze productiegroep is de kweekvijver voor nieuw musicaltalent. Net als in de productiegroep 13 t/m 20 jaar, werken de leerlingen in een seizoen toe naar een volwaardige musicalproductie. Het grote verschil is echter, dat we in deze groep juist jonger talent de kans krijgt om in grote rollen te staan. Zij spelen hun voorstellingen in mei 2021 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
 
Meer informatie over de selectieklassen en de voorwaarden is te vinden op https://www.musical.nl/selectie. Aan de selectie zijn geen kosten verbonden.
 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025