Musicalnieuws.nl

AUDITIES VOOR EIGEN MUSICAL JOELIA - STARLIGHT MUSICAL PRODUCTIONS

CAST GEZOCHT VOOR HIPPE, EIGENTIJDSE (DANCE)MUSICAL N.A.V. 10-JARIG BESTAAN!

Het bestuur van Starlight Musical Productions vzw organiseert audities voor een heel bijzondere, nieuwe productie, Joelia, die in 2021 op de planken komt.
 
Naar aanleiding van het 10-jarige bestaan van Starlight Musical Productions vzw gaat het bestuur een gewaagde uitdaging aan. Joelia wordt een volledig zelfgeschreven stuk! Voor het hippe en eigentijdse verhaal over een musicalschool werd vertrokken vanaf een wit blad.
De audities staan open voor iedereen vanaf 10 jaar die ervan droomt op de planken te staan. Ze worden georganiseerd op zaterdag 18 april 2020 en zondag 19 april 2020 in ‘Centrum De Branding’ aan de Populierenlaan te Middelkerke.

Van de kandidaten wordt verwacht dat ze toneel spelen, zingen, dansen en zich engageren om beschikbaar te zijn voor alle repetities en opvoeringen. Meer informatie en het online inschrijvingsformulier zijn te vinden op de website van de vereniging.
De voorstellingen van Joelia staan geprogrammeerd tijdens de krokusvakantie van 2021 in Centrum De Branding in Middelkerke
.
Volg ons verhaal op www.starlight-musical.be en op Facebook.