Musicalnieuws.nl

Audities voor De Kast der Schone Schijn op zaterdag 18 februari

Na het succes van De Tijdwasmachine, gaat Musical 2.0 door met een nieuwe studioproductie: De Kast der Schone Schijn! Dus hou je van zingen, dansen en acteren en wil je een musicalvoorstelling maken en uitvoeren? Geef je dan nu op voor de audities op zaterdag 18 februari! Tijdens een studioproductie ga je onder professionele begeleiding van het creatieve team van Musical 2.0 aan de slag en werk je toe naar een te gekke eindvoorstelling inclusief kostuums en decor in het Musical 2.0 pop-up theater in Amsterdam.

De Kast der Schone Schijn
Mevrouw Lidewei lijkt een hele gewone dame die met haar hele gewone man en haar hele gewone dochter woont aan het burgerlijke Dotterbloemplantsoen. Maar binnen de muren van haar huis bevindt zich een groot geheim: de kast der schone schijn. Is Lidewei wel wie ze zegt dat ze is? En wat gaat er schuil achter de dikke deuren van de kast der schone schijn?

Audities
Op zaterdag 18 februari organiseert Musical 2.0 audities voor De Kast der Schone Schijn. Iedereen van 12 t/m 18 jaar oud kan zich opgeven. Aan de audities zijn geen kosten verbonden en inschrijven kan via www.musical.nl/audities.

Over Musical 2.0
Musical 2.0 begeleidt leerlingen van 8 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines (zingen, dansen en acteren) en produceert nieuwe- en bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical.