Musicalnieuws.nl

Audities SHREK de Musical van stichting STEMP

Stichting Theater En Musical Producties (STEMP) heeft audities voor ‘Shrek de Musical’ uitgeschreven. Deze zullen plaatvinden op zondag 3 september, donderdagavond 7 september en op woensdagavond 13 september aanstaande.

Voor de cast van ‘Shrek de Musical’ is STEMP op zoek naar musicaltalent. Iedereen die kan zingen, acteren en dansen, wordt uitgenodigd zich in te schrijven voor de audities. Dat kan via de website van STEMP (www.stichtingstemp.nl). Op deze website staat ook een beschrijving van de rollen waarvoor auditie gedaan kan worden. Naast een aantal hoofdrollen worden ongeveer 20 ensemble-leden geselecteerd.

STEMP produceert elke twee jaar een grote musical, een uniek cultureel evenement voor Gemert en omstreken. In totaal werken er meer dan 100 vrijwilligers mee aan de productie. Deze groep bestaat uit cast, crew en orkest. De cast bekwaamt zich gedurende een jaar in zang, spel, dans en muziek en wordt daarbij geholpen door een professionele regisseur, choreograaf en vocal-coach. De crew bestaat uit verschillende groepen vrijwilligers die achter de schermen werken. Elke groep heeft zijn eigen verantwoordelijkheid in de organisatie van de productie, zoals PR, begeleiding van de cast, ontwerpen en maken van kostuums, ontwerpen en maken van decors, grime, licht en geluid. Het orkest begint enkele maanden voor de productie met oefenen, waarbij tegen het einde van de productie alles naadloos in elkaar moet worden geschoven.

Na het grote succes van de musicals ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’, ‘Scrooge – A Christmas Carol’ en ‘The Sound Of Music’ legt STEMP de lat weer een tikje hoger met ‘Shrek de Musical’. Een spectaculaire productie met geweldige livemuziek, zang en dans. Dus, heb je zin om mee te doen, schrijf je dan in voor de audities van ‘Shrek de Musical’.