Musicalnieuws.nl

Audities Phoenix Vocals o.l.v. Richard FitzHugh

In 2021 sprongen we in het diepe en werd op initiatief van Richard FitzHugh de zanggroep Phoenix Vocals opgericht. Onze eerste shows, What if you Fly? en The Bridge in het Zeeheldentheater waren een fantastisch succes en ons publiek was laaiend enthousiast. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang en hierbij horen ook audities. Deze zijn in de 3e week van augustus. Mogelijke data zijn 20, 22 of 26 augustus.

Ambitieus, spannend en vol vuur. Dat zijn de Phoenix Vocals. Phoenix Vocals is de zanggroep van muzikaal leider en arrangeur Richard FitzHugh. We staan voor samenwerking, kwaliteit en performance op hoog niveau. Ons motto is: steengoed, creatief, gezellig én uitdagend. Op eigenzinnige wijze zetten we theatrale nummers neer in onze eindvoorstelling. Samen werken we, iedere dinsdagavond, in onze repetitieruimte bij Lijm&Cultuur in Delft, met veel energie en passie aan de mooiste musicalsongs, popnummers en klassieke muziek. Dat doen we met nieuwe arrangementen en verrassende bewerkingen van zowel tophits als minder bekende nummers.

Alle arrangementen zijn speciaal geschreven voor de zangers uit de groep, zodat iedereen altijd op de top van zijn of haar kunnen kan performen. We vinden de ontwikkeling van de groep als geheel belangrijk, maar ook die van de zangers individueel. Daarom verzorgen per jaar vier professionals een uitgebreide workshop waarin je o.a. nieuwe technieken leert. Omdat de focus ligt op theatermuziek, verpakken we onze nummers en optredens in een eindvoorstelling met professionele regie, ontwerp en techniek. Een theatrale zanggroep dus die onder leiding van Richard FitzHugh het hoogst haalbare op amateurniveau wil bereiken. We zoeken voor ons derde seizoen dat in september start, ambitieuze zangers en zangeressen die de lat hoog willen leggen om met elkaar de magie van ensemblezang en -performance op het toneel te creëren. Onze eerste shows in het Zeeheldentheater in Den Haag waren een groot succes, voor een compilatie van beide shows

https://youtube.com/playlist?list=PLOWEz6YL6vqaLCojQUjGXX6uXF314Og1F

https://www.phoenixvocals.nl/auditieaanmelden/

Producties Musical 2.0 - 2024/2025