Musicalnieuws.nl

Audities musicalspektakels Historalia 2023 op 30/06, 01/07 en 02/07/2022

Historalia Productions ('Marie-Antoinette’,’Albert I’, ‘Rubens’, ‘Kerstmagie’, ‘1830’) presenteert in 2023 twee prachtige musicalspektakels: ‘Marie-Antoinette’ in de lente van 2023 op het domein van het Kasteel van Wijnendale (Torhout) én in de zomer van 2023 de gloednieuwe productie ‘Damiaan’ rondom de prachtige Basiliek van Scherpenheuvel.

Voor beide indrukwekkende producties worden er binnenkort audities gehouden voor (musical)acteurs en dansers. Deze zullen plaatsvinden op 30 juni en 1 + 2 juli 2022. Onderstaand meer info aangaande deze audities (locatie tbc) en hoe kandidaten zich kunnen inschrijven (inschrijven moet voor 25 juni!).

Neem deel aan onze audities !

 


Naar de website

Neem deel aan onze audities op 30 juni & 1/2 juli 2022

Na de uitverkochte productie '1830', kondigt Historalia Productions met enige trots, maar liefst twee nieuwe producties aan voor 2023. We herinterpreteren Marie-Antoinette, Historalia's eerste succes aan het kasteel in Westerlo (2014), en we brengen daarnaast een gloednieuwe originele productie over pater Damiaan.

Voor beide openluchtproducties met uitzonderlijk prachtige decors zijn we op zoek naar een ijzersterke cast die ons publiek in vervoering kan brengen. Daarvoor gaan we op zoek naar professionele en semi-professionele (musical)acteurs en dansers. Waag nu je kans om deel uit te maken van deze fantastische producties door je in te schrijven via onderstaande inschrijflink..

Ik schrijf me in! 

Woman - Woodbury

Met een eerste editie in 2014, is Marie-Antoinette het eerste musicalspektakel van Historalia. In de lente van 2023 zal een nieuwe versie van dit succesvolle spektakel worden aangeboden.

Laat je voor één avond meevoeren in het leven van deze miskende koningin in een tijd van omwenteling. Een show ontwikkeld door Luc Stevens en Sam Gevers.

Meer over Marie-Antoinette

Van Scherpenheuvel tot Hawaii, het verhaal van pater Damiaan is vaak onbekend, maar niet minder fascinerend. 

In de zomer van 2023 zal Historalia een muzikaal openluchtspektakel over het leven van deze buitengewone pater opvoeren en dat achter de iconische Basiliek van Scherpenheuvel.

Meer over Damiaan
Woman - Woodbury

Doe mee Schrijf je in voor de cast audities vóór  25 juni 2022.

Om deel te nemen aan onze audities, hoeft u zich alleen maar in te schrijven via onderstaande knop.

Inschrijvingsformulier 
Woman - Parisian
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025