Musicalnieuws.nl

Audities L.O.L. Surprise! Live - Het Grote Popconcert

In de zomer van 2021 brengt Van Hoorne Entertainment de allereerste internationale liveshow van het ongekend populaire merk L.O.L. Surprise! naar Nederland én België. Met Het Grote Popconcert, boordevol internationale hits, pakken de L.O.L. Surprise-idolen groots uit; een supergaaf event voor de hele familie. Voor dit megaconcert zijn wij nog op zoek naar één allround getalenteerde zangeres.

Van theaterproducties, met jaarlijks ruim 450.000 bezoekers, tot tv-producties, roadshows, meet & greets, merchandise en meer. Bij Van Hoorne Entertainment creëren onvergetelijke geluksmomenten voor alle kinderen; op iedere plek en elk moment. En jij kan daar nu deel van uitmaken!

Ben jij klaar voor actie? Meld je dan snel aan voor onze audities!

Voor meer informatie over de show en de trailer: www.LOLSurpriseLive.nl.

Wie zoeken we?
Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden en kenmerken:
▪ Zang: excellent
▪ Spel: goed
▪ Dans: goed
▪ Jong uiterlijk, Afro-Amerikaans, leeftijd 18+

Praktische informatie
De repetities starten op 1 juli 2021. De tournee loopt van 1 augustus t/m 26 september 2021.

De audities vinden plaats op woensdag 14 april 2021 (1e ronde) en woensdag 21 april 2021 (finals) in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 5 april door jouw cv, pasfoto en motivatiebrief te sturen naar Audities@VanHoorne.com o.v.v. ‘Audities L.O.L. Surprise Live!’ t.a.v. Kirsten Broere.

Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Producties Musical 2.0 - 2024/2025