Musicalnieuws.nl

AUDITIES ALL SHOOK UP

Zet Elvis Presley en Shakespeare samen in het theater, dan krijg je de verrassende, amusante, hartverwarmende musical All Shook Up!

All Shook Up blaast je omver met de muziek van Elvis. Maar vergis je niet. Het verhaal gaat niet over hem. Het verhaal is geïnspireerd op het theaterstuk Twelfth Night van Shakespeare.

Het verhaal begint bij de stoere Chad en de bewoners van het plattelandsdorpje waar Chad met motorpech terecht komt. Net vrijgelaten uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige dorpje met zijn vele strenge regels door hem binnen 24 uur compleet op z'n kop gezet. Ook het leven van Natalie krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. Ze wordt als door een blikseminslag getroffen en raakt verliefd op de macho Chad. Zij zijn niet de enige twee in het dorpje met vlinders in de buik. Maar is het allemaal wel wederzijds?

Laat je verrassen door deze humoristische, stoere, energieke, dansmusical met live muziek, waarin de onderlinge relaties anders verlopen dan je zou verwachten.

Loopt het goed af met Chad en de inwoners van het plattelandsdorpje? Worden dromen waar gemaakt? Trek je blue suède shoes maar vast aan! Bij deze musical, waar alles om de liefde draait, kan je niet stilzetten.

We zoeken een leuke, gezellige cast met veel zang, dans en acteertalent.
De audities zijn op 17 en 18 september 2022 in Gouda en omgeving.

Meer informatie vindt je hier: Audities producties 2023 - Iris Performing Arts | All Shook Up is een productie van Stichting IPA Producties onder de artistieke leiding van Iris Performing Arts.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025