Musicalnieuws.nl

Auditieoproep: Musical 2.0 brengt Legally Blonde in 2021

Van filmhit tot Broadwaymusical; Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug! Musical 2.0 brengt, samen met een cast vol toptalenten uit het hele land, de hilarische musicalkomedie ‘Legally Blonde jr’ naar Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University. Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’.
 
Audities
Voor ‘Legally Blonde jr’ zijn we nog op zoek naar een klein aantal talentvolle jongens en meisjes van 13 t/m 20 jaar oud. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, doen we de audities voor het seizoen 2020/2021 nét even anders. Nog tot en met 31 juli doe je dat namelijk gewoon vanuit huis! Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.

De voorstelling staat ook dit jaar onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Marleen de Vries (choreografie) en Pien van Gerven (zangcoach). Legally Blonde jr gaat op zaterdag 24 april 2021 in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. De kaartverkoop start binnenkort.
 

Geef je hier op voor de audities!


Producties Musical 2.0 - 2024/2025