Musicalnieuws.nl

Auditie oproep Van Hoorne Entertainment

Voor het theaterseizoen 2018-2019 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar nieuw musicaltalent. Van Hoorne Entertainment is al bijna 15 jaar specialist op het gebied van theater, televisie, evenementen en park-entertainment voor de hele familie. Met zo’n 70 medewerkers creëren we bijzondere en unieke belevenissen voor onze bezoekers. En jij kan daar nu deel van uitmaken! Voor onze nieuwe theatervoorstellingen zijn wij op zoek naar enthousiaste musicalacteurs, zangers, poppenspelers en skin-actors. Dus, ben jij zoekende naar inspirerende stage? Meld je dan aan voor de audities!

Het komende seizoen presenteert Van Hoorne Entertainment een viertal compleet nieuwe producties:

De Kleine Zeemeermin De Musical
Deze humoristische bewerking op het eeuwenoude sprookje zal tussen september 2018 en juni 2019 langs de middelgrote en grote theaters in Nederland touren. De repetities starten in augustus 2018.
Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:
- Zang: goed
- Spel: goed
- Dans: goed

Masha en de Beer - Live!
Masha en de Beer zijn volgend jaar niet alleen op tv te zien, maar ook in het theater te bewonderen. De tournee loopt van november 2018 tot en met juni 2019. Repetities starten in oktober 2018. Voor deze beregezellige voorstelling zijn we op zoek naar een kleine actrice alsook acteurs die met handpoppen zullen spelen en één acteur voor in een lifesize-kostuum. Beweging en lichaamstaal zijn essentieel voor deze voorstelling. Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:
- Zang: goed
- Spel: goed
- Dans: zeer goed
- Extra: de actrice heeft bij voorkeur een lengte tussen 1,50 m en 1,60 m
- Extra: ervaring met poppenspel is een pré, maar niet noodzakelijk

Woezel & Pip (nieuwe voorstelling)
De bekendste hondjes van Nederland, Woezel & Pip, komen in seizoen 2018-2019 met een vijfde, nieuwe voorstelling naar het theater. De tournee start in oktober 2018 en loopt tot en met mei 2019. De repetities vinden plaats in september 2018. In deze voorstelling wordt gespeeld met handpoppen, waarbij je als speler zichtbaar bent en live zingt en spreekt. Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:
- Zang: goed
- Spel: goed
- Dans: voldoende
- Extra: ervaring met poppenspel is een pré, maar niet noodzakelijk

Peppa Pig viert feest
Het vrolijke varkentje Peppa Pig tourt op dit moment langs de Nederlandse theaters en zal ook volgend seizoen te zien zijn in een spiksplinternieuwe voorstelling. De tournee start in januari 2019 en speelt tot en met juni 2019. Repetities vinden plaats in december 2018. In deze voorstelling wordt gespeeld met handpoppen, waarbij je als speler zichtbaar bent en live zingt en spreekt. Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden:
- Zang: goed
- Spel: goed
- Dans: voldoende
- Extra: ervaring met poppenspel is een pré, maar niet noodzakelijk.

De audities vinden plaats op maandag 22 januari in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 10 januari via www.VanHoorne.com/Audities of door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar Audities@VanHoorne.com t.a.v. Stijn Mac Gillavry