Musicalnieuws.nl

Auditie oproep parkentertainment Van Hoorne Entertainment

Wil jij als acteur voor ons het parkentertainment verzorgen in nationale en/of internationale themaparken? Zit je vol ambitie? En ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Van Hoorne Entertainment is op zoek naar: Parkentertainers (M/V)

Als acteur/actrice in een parkshow, met aansluitend een meet & greet, speel je je rol in een life-size kostuum (skin-acting), waarbij beweging en lichaamstaal erg belangrijk is. Als skinactor beschik je verder over de volgende eigenschappen en vaardigheden:

Jij bent: gastvrij, enthousiast, energiek en (volledig) beschikbaar vanaf 1 november 2021. In de periode daarna kan je op regelmatige basis ingezet worden op één van onze themaparken of uitgezonden worden naar diverse plaatsen in Nederland of daarbuiten.

Jij hebt:
▪ affiniteit met kinderen en familie-entertainment
▪ een positieve, flexibele werkhouding
▪ een dans- en/of musicalopleiding achtergrond (pré)
▪ een rijbewijs en/of auto (pré)

Wat bieden wij jou?
▪ Een dynamische en informele plek binnen een enthousiast, hecht team
▪ Het vooruitzicht bij goed functioneren op een vast contract
▪ Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling
▪ En... gegarandeerd veel werkplezier!

Auditie
De auditie vindt plaats op maandag 18 oktober 2021 in de Van Hoorne Studios, Polderweg 5, Molenaarsgraaf.

Repetities
Repetitiedata zijn nader te bepalen. De mogelijkheid bestaat dat je per direct ingezet wordt bij repetities en producties vanaf 1 november 2021. Ruime beschikbaarheid per direct is daarom een pre!

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in de functie van skinactor? Stuur dan je cv, pasfoto en motivatiebrief vóór woensdag 13 oktober 2021 o.v.v. ‘Auditie Parkentertainment’ via Audities@VanHoorne.com.

Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Producties Musical 2.0 - 2024/2025