Musicalnieuws.nl

Auditanten gezocht voor Capelse theaterproductie "Annemie"

Op zaterdag 6 januari en 13 januari 2018 zijn de audities voor de nieuwe Capelse theaterproductie “Annemie”. Wij zijn op zoek naar amateurspelers uit de regio Capelle aan den IJssel! Houd je van acteren en muziek? Vind je het leuk om in het Isala theater op te treden? Is je leeftijd tussen 12 – 75 jaar? Meld je dan snel aan!

Stichting Joep presenteert in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel en de Van Cappellen Stichting een nieuwe Capelse theaterproductie in mei 2018 in het Isala theater, genaamd “Annemie”. Deze bijzondere productie is een eerbetoon aan de oprichters van de Van Cappellen Stichting, die tot op de dag van vandaag nog steeds goed werk doen.

Het wordt een voorstelling met muziek, dans, zang en vooral humor, uitgevoerd door 20 enthousiaste amateurspelers. De muzikale begeleiding is in de vertrouwde handen van orkest Musical Souvenir. De muziek en tekst worden nieuw geschreven. Een feest der herkenning van personen en situaties, die verrast en vrolijk maakt.

Wil je meedoen aan dit veelbelovende spektakel? Meld je dan snel aan om auditie te doen op zaterdag 6 of 13 januari 2018.

We zoeken enthousiaste zangers/zangeressen die kunnen acteren, acteurs die kunnen zingen en die allemaal (een beetje) kunnen bewegen. Vooral dames van ca. 30 jaar worden uitgedaagd om te reageren!

Informatie en opgeven voor audities kan bij Mirjam Kroonenburg 010-4255696 / 06-23588673 stichtingjoepproductions@gmail.com www.joepproductions.webs.com