Musicalnieuws.nl

Assepoester is frisse nieuwe show van Van Hoorne Entertainment

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment in 2022-2023 haar bezoekers met Assepoester De Musical

Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen
Uiteraard mag ook in deze sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment een flinke doses humor niet ontbreken. Marisa van der Meer Assepoesters stiefmoeder, Iris Warmolts als haar stiefzus en Mitch Blaauw als  haar stiefbroer zorgen voor hilarische momenten, die niet alleen hilarisch zijn voor de kinderen maar ook voor de oudere bezoekers.

Als Assepoester en haar Prins zien we Aimeé de Pater en Kelvin Wormgoor, beide stralen op het toneel en zien er niet alleen prachtig uit, ze klinken ook nog eens prachtig.
Tel daarbij op de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums en deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Het verhaal
Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?

Als je verkleed naar het theater kom en je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie aanmeld voor de sprookjesverkleedwedstrijd ding je ook nog eens mee naar een mooie prijs. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.
Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Kortom Assepoester is dé sprookjesshow die je dit seizoen niet mag missen.

Kijk HIER voor ons fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor meer foto’s
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025