Musicalnieuws.nl

Ashton Brothers en Sisters presenteren 'Paleis der Wonderen'

Studievriendinnen Anne-Marie Jung, Eva Van der Gucht en Tina de Bruin herenigd met hun Ashton Brothers

Zojuist maakten de Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans bij Jinek bekend dat zij weer gaan samenwerken met hun ‘Sisters’: Anne-Marie Jung, Eva Van der Gucht en Tina de Bruin. Precies 21 jaar geleden studeerde dit zestal af aan de Kleinkunst Academie Amsterdam, waar zij lief en leed deelden en veelvuldig gezamenlijk ten tonele verschenen.

Hernieuwde samenwerking
Grootse plannen waren in voorbereiding, maar kwamen door de coronacrisis abrupt tot stilstand. De theaterluwe periode die volgde zorgde bij de Ashton Brothers voor een terugkeer naar de basis. “We kwamen al snel tot de conclusie dat de ‘Sisters’  hier een onderdeel van moesten uitmaken. Tot onze verbazing, maar grote vreugde zeiden Anne-Marie, Eva en Tina ja”, aldus de Ashton Brothers.

20 jaar Ashton Brothers
Sinds 2001 zijn de Ashton Brothers in binnen- en buitenland een begrip als variété-spektakelgroep. Hun shows zijn een compilatie van lange en korte sketches, waarin ze muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren combineren. Na het grote succes van hun eigen circusfestival Ashtonia, waar zij van 2017 tot 2019 ruim 50.000 bezoekers mochten verwelkomen, gaan de Ashton Brothers weer het theater in met hun nieuwste productie Paleis der Wonderen.

Paleis der Wonderen
In Paleis der Wonderen wordt de schouwburg omgetoverd tot een magisch winterwonderland in stijl van Charles Dickens. In deze muzikale familievoorstelling voor 8 tot 108 jaar stappen de Ashton Brothers & Sisters samen met het publiek door een magische spiegel. Hier ontvouwt zich een wondere wereld waar een rondreizend circus schoonheid, verbeelding en troost brengt in de grauwe en uitzichtloze wereld van de Haarlemse textielindustrie. Vanaf 17 december te zien in Stadsschouwburg Haarlem. Voor meer informatie: www.paleisderwonderen.nl 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025