Musicalnieuws.nl

Arnout Van den Bossche behoed je voor een Burn-out

Sprekend uit eigen ervaring heeft Arnout van den Bossche de show Burn-out voor Beginners gecreëerd. MusicalNieuws was aanwezig bij deze voorstelling in cc Griffioen in Amstelveen.

Arnout Van den Bossche had het slecht getroffen hebt op zijn werk, waar hij volgens eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. 
Met behulp van tekeningen op zijn flip-overbord en projecties met de beamer laat hij zien hoe absurd bijvoorbeeld een mailconversatie kan lopen tussen collega’s. Het grappige van de situatie is dat het allemaal nog echt herkenbaar is ook!

Ook zijn cursus Marketing is echt gewoon geweldig om te zien. Zijn zienswijze laat je lachen, maar ook nadenken. De volgende keer dat je op kantoor naar de printer loopt moet je er toch even aan denken en volgt automatisch een glimlach rond de mond.

Twee jaar geleden toerde Arnout met de show: De Relatiefluisteraar die ook erg grappig en herkenbaar was. Echter deze show werd hem bijna te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf. Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema’s werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners..
 
De show is nog slechts enkele keren in Nederland en België te zien. Voor de speellijst kijk op: http://arnoutvandenbossche.be/agenda/