Musicalnieuws.nl

Arijan van Bavel in het grappigste streekziekenhuis: Medisch Centrum Best

De klucht ‘Medisch Centrum Best’, is een knipoog naar dé ziekenhuisserie uit de jaren 90 ‘Medisch Centrum West’ en had zijn première op maandag 18 februari in de Rijswijkse Schouwburg en MusicalNieuws was erbij

Het ene na het andere ziekenhuis komt in de financiële problemen en zo ook Medisch Centrum Best. Zal de concurrent het voor elkaar krijgen om het ziekenhuis ten onder te laten gaan?
Het antwoord op deze vraag zal gegeven worden tijdens de voorstelling. 

Omdat deze productie met slechts 4 spelers wordt gespeeld dient men zich regelmatig razend snel te verkleden. Grote complimenten aan de cast die elk 2 á 3 rollen spelen en niet alleen de kleding steeds moeten wisselen, maar ook de pruiken.

Natuurlijk geen voorstelling van Theater van de Klucht zonder Arijan van Bavel en ook dit keer neemt hij de zaal weer mee in zijn verhaal. Naast Arijen staan een drietal kanjers (Onno Innemee, Sabine Beens en Marloes van den Heuvel) die uiterst overtuigend hun mannetje staan.

Medisch Centrum Best is de nieuwste komische voorstelling van Theater van de Klucht en staat, net zoals de vorige voorstellingen, garant voor een heerlijk avondje ontspannen lachen.
Medisch Centrum Best speelt nog tot en met 25 mei in diverse theaters door het hele land. Kijk HIER voor tickets

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025